Made in Norway!

Alle våre egne patenter lages i Norge og er utviklet for nordiske forhold. Målet er å bidra til en mer effektiv og miljøvennlig arbeidsdag for elektrikere og installatører i hele Norden.

Dine erfaringer er viktige for oss.

Kontinuerlig dialog med fagfolk som jobber ute i felten er nødvendig for å levere merkedets beste produkter. Gi oss dine tilbakemeldinger – både ris og ros – slik at vi kan lage det du trenger også de neste 20 årene.

Produkter

TECCON utvikler, produserer, importerer og leverer elektrikerprodukter av høy kvalitet, noe elektrikere og installatører har verdsatt siden starten i 1988.

Merkevarer

Anti Twin®, Prefix®, Easyfix®, Easybox® og Coilfix® er patenterte løsninger, anerkjente merkevarer og fagfolks førstevalg i hele Norden.

Medarbeidere

45 medarbeidere står på for å gi deg de elektrikerproduktene du trenger for å jobbe smart, effektivt og lønnsomt.

Verdiskaper

TECCON skal være en lønnsom bedrift som skaper verdier for kunder, eiere og ansatte.

Positive og pålitelige

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Alle i TECCON skal vite at de betyr noe og at de bidrar positivt i vår hverdag. Vår fremgang baseres derfor på utvikling av ferdigheter og kompetanse.

Framtidsrettet

Vi ønsker å bidra til en tryggere framtid som er bærekraftig ved å holde en høy miljøstandard på vår produksjon og våre produkter.

Alle idéer verdsettes!

Det spiller ingen rolle hvem som kommer med de gode idéene – bare de gode idéene kommer.