Blant Nordens ledende innen både elektro

Vår forhandler Onninen er kjent som en spesialist på effektiv drift, og kan hjelpe deg med produkter som gir økt lønnsomhet i entrepriser, prosjekter og produksjon innen installatør, infra, industri, bygg, anlegg og offshoremarkedet.

Les mer


En uavhengig elgrossistvirksomhet med lange tradisjoner

Solar Norge er en del av Solar Group som ble grunnlagt i 1919 av Jacob Jørgensen i Danmark og har lang tradisjon og erfaring i å drive uavhengig elgrossistvirksomhet i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen, Nederland og på Færøyene. I Norge startet Solar opp som elektrogrossist i 2000, ved å kjøpe bedriften Siemens Elektroengros AS.

Les mer


Norskeid elgrossist med stor lokal kontaktflate

Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig og norskeid elektrogrossist. BA er litt mindre enn konkurrentene, men gjennom organisasjon og arbeidsform har virksomheten en lokal kontaktflate med kundene som er større enn noen andre i bransjen har.

Les mer


En del av det verdensomspennende Sonepar-konsernet

Sonepar, tidligere kalt Otra Norge AS, er etablert med egne selvbetjeningslagre på i alt 13 steder i Norge. Internasjonalt har Sonepar, som er verdens største aktør for distribusjon av elektromateriell, mer enn 43.000 ansatte og er representert i 44 land.

Les mer


Kjent for effektiv handel og og et bredt utvalg

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, elektro, verktøy og personlig verneutstyr. Ideen har alltid vært den samme – å skape effektiv handel med et bredt utvalg av produkter til proffen.

Les mer


24 timers tilgjengelighet og effektiv logistikk

Elektroskandia er en del av Rexel, den ledende distributøren i verden av elektrisk utstyr. Elektroskandia betjener kundesegmentene industri, offentlig og det private markedet, og er kjent for sin helhetlige logistikk og kundetilpassede løsninger.

Les mer


Elgrossist og leverandør av komplette systemløsninger

Bekas (Bergen Elektrokompetanse AS) er elektrogrossisten med base på Kokstad i Bergen. Bekas kan hjelpe deg med alt fra mindre komponentkjøp til tegning og bygging av store og komplekse automasjonsløsninger.

Les mer