Vi er kjent for å ha tenkt innenfor boksen og utviklet smarte løsninger som sparer både tid, penger og miljøet. Nå har vi tryllet frem noe helt nytt; Idag presenterer vi stolt vår nye logo og ny design på boksene våre, og med dette håper vi å  oppgraderer både din og vår hverdag.

Vår nye logo er basert på den tidligere kjente merkenavnet vårt, men nå oppgradert, oppusset og fortsatt like god! Vårt mål er at logoen skal representere oss med et enhetlig uttrykk, den skal vise hvem vi er i dag, og du skal lett kunne finne og kjenne oss igjen. Og det synes vi vi har klart! Velkommen til nye Tec Con!

Eske

Tec Con sin AntiTwin er et produkt vi er veldig stolte av. Med denne oppgraderingen tar nå også dette produktet til et magisk nytt nivå. Idag avduker vi med brask og bram og Zim Zala Bim de nye, miljøvennlige boksene våre. Produktet inni er den samme solide kvalitet som du kjenner fra før og sammen sparer vi fremdeles miljøet for mer unødvendig plast. Fordi; alle våre Anti Twin bokser kommer i gjenvunnet papp. Selvfølgelig!

Vi har altså tenkt utenfor boksen! Vi har latt oss inspirere av elektrikerens hverdag, og fått laget et unikt mønster som er like unikt som AntiTwin produktet selv.  Illustrasjoner har vi fått laget av den Norske kunsteren fra Stavanger; Lasse Skabervik. Skabervik har tatt pulsen på AntiTwin og på elektrikernes arbeid, og med nye spenstige former vil dette prege boksene våre lang tid fremover.

Så, i anledning denne spesielle dagen:

Agra Kadabra og Zim Zala Bim: Si hallo til vår nye logo og vår nye AntiTwin bokser!